Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να επιλέξετε για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι:

 

Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό Paypal μπορείτε να πληρώσετε με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα (Visa,Mastercard,κ.α.) μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών του Paypal.

 

Viva Payments

Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας από το Viva Wallet σας άν έχετε, ή με την χρεωστική/πιστωτική σας κάρτα (Visa,Mastercard,κ.α.) μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών Viva Payments.

 

 

Μέσω Κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας. ( Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του *Web Banking! )

ΛΟΓ/ΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR63 0172 7500 0057 5004 3711 862 

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα μας, είτε στέλνοντας ένα email, είτε τηλεφωνικά για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση.

* Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση μέσω web banking από άλλη τράπεζα εκτός των παραπάνω συνεργαζόμενων της εταιρίας μας, ενδέχεται η τράπεζα να σας χρεώσει έξοδα τραπέζης για τη συναλλαγή, και να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση της συναλλαγής.

Κύλιση στην Αρχή